Ποιοί είμαστε


Το Hackademy είναι ένας υπό σύσταση άτυπος φορέας μάθησης της διαδικτυακής κοινότητας του Radiobubble. Η λειτουργία του θα στηρίζεται νομικά σε κοινωνική συνεταιριστική επιχείρηση μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, της οποίας ιδρυτικά μέλη είναι ένας πυρήνας στενών συνεργατών της κοινότητας του Radiobubble. Σχετικές λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν προσεχώς.

Βασική και πρωταρχική δραστηριότητα του συνεταιρισμού αποτελούν τα εκπαιδευτικά προγράμματα του Hackademy καθώς και η ανάπτυξη της ιστοσελίδας hackademy.edu.gr που θα συνδέεται με αυτά και η οποία φιλοδοξούμε να λειτουργήσει ως αποθετήριο γνώσης και έρευνας. 

Μέλημα της ιδρυτικής ομάδας του Hackademy είναι η λειτουργία του να αποτελέσει κόμβο διασύνδεσης των τριών καθοριστικών πόλων του οικοσυστήματος της ενημέρωσης: της κοινωνίας των πολιτών, των επαγγελματιών δημοσιογράφων & των οργανισμών ΜΜΕ και της ακαδημαϊκής κοινότητας.

Η εταιρική μορφή και τα εκπαιδευτικά προγράμματα του Hackademy σχεδιάστηκαν από τους @O_Kanalarhis, @aboubouka, @galaxyarchis και @doleross.

To logo και την αφίσα του Hackademy, καθώς και την αισθητική βελτίωση των σελίδων του επιμελήθηκε ο @MindThe_Gab.

Την ιστοσελίδα www.hackademy.gr ανέπτυξαν ο @potmos και ο @menacius.